GOT NYTT ÅR PÅ ER :D

Hej allihopa!! Hoppas ni alla mår bra där hemma och ni andra på andra platser än hemma just nu, haha :P Jag har fått den värsta ryggvärken någonsin. Det kan nog vara från träningen jag hade igår eller behöver jag strecha på min kropp lite grann....eller håller jag redan på att bli gammal? jokes, hehe. Idag så ska jag iallafall gå och hyra en film på hemmakväll jag velat hyra/köpa ett litet tag nu och det är filmen "avsked". En japansk dramafilm om en man som börja jobba som kistsättare. Slutet är sorligt, men på samma gång lyckligt, så jag började gråta både sorgliga och lyckliga tårar :)
Rekommenderar STARKT att ni ser den, jättebra film. Men nu ska jag nog förbereda in för nyår, så vi ses senare.
Happy new year guys :)

Nikon Coolpix S3100

Nu så, nu tänkte jag då berätta om min kamera jag fick i julklapp. Jag fick en Nikon Coolpix S3100. En kamera som kan va en bra början för dig som precis börjat med fotografering. Där efter kommer ju en objektkamera XD Det är CCD-bildsensor med 14 megapixlar. 5x zoom, bra skärpa och filminspelning i HD-kvalité (720p). Jag rekommenderar starkt denna kamera för er nybörjare i fotofärdigheten eller bara för dig som vill ha en bra kamera. Den kostar lite olika på olika ställen, men vad jag vet så kostar den 995 kr på expert.
Här kommer att par jämförsbilder mellan min mobil med min mobil. Min mobil har 8.1 megapixlar och filminspelning i hd-kvalité.
Nikon Coolpix S3100
Sony ericcson Vivaz
som ni ser så är Nikon Coolpix mycket skarpare, klarare/lysare. Framöver så kommer jag lägga upp bilder på min blogg med min kamera. Nån gång kanske jag kommer använda min mobil, fast det är kanske om kameran är sönder eller nån annan orsak, hihi
Ses lite senare idag mina vänner!

So relaxing :)

Sätt på dom hära videorna på samma gång(gör inget om den ena kommer lite efter). Dom smälter in i varran direkt! Hope u like it :D synd bara att låten är så kort. 

Hejhej

Godmorgon läsare! Eller ja, goddag igentligen. Det här är första gången på länge jag sover ända fram till dagstid och så vill jag knappast ha det. Jag tycker mer om att vakna tidigt så jag inte slösar bort typ halva dagen. Är asdåligt väder hemma hos mig också. Jättehalkigt pga att det har regnat den senaste tiden. Det gjorde det också på julafton, så jag vart missnöjd med julens väder. Blåsigt som fan har det varit me, hatar det. Allt blåsande på natten håller mig vaken så jag inte kan somna, så det kan nog vara orasken varför jag vakna just vid dagstid idag.

Jaja, men nu håller jag på och babbla och tjata, så nu går jag till det jag igentligen skulle prata/visa er läsare.
Köpte lite kläder igår och som ni ser på bildkvalitén så är dom klarare och på flesta är det blixt. Jag har tagit bilderna med min nya kamera jag fick i julklapp. tänkte visa er den lite senare och den här gången lovar jag att jag kommer göra det, för jag håller nästan aldrig mitt löfte.
Kläderna är från JC och Vero Moda :)
Dom skrikrosa jeansen här under vart jag mest nöjd med. Har aldrig haft färgglada jeans förut. Eller jo, kanske. När jag var liten ^^
Matane(ses senare)

Dagens låt

Gormorgon! Vaknade för typ 2 timmar sen. ganska tidigt, huh? Men jag har legat helt sömnlös sedan klockan 5. Tror nog det kan va pga det fruktansvärda blåsande utanför. Så det är helt omöjligt att jag skulle kunna somna om igen. Dessutom så vaknar alla andra snart ju.
Ska nu kolla runt på internet efter nån animeserie som skulle va bra. har inte hittat nån ännu, men jag får se om det kommer fram nått.
Ses senare+jag gör ett inlägg senare på hur min jul var i lördags :)
Hon sjunger heliga natt på japanska i början, bara så ni vet. SO CUTE :3


We wish u a merry x-mas, we wish u a merry x-mas we wish u a merry x-mas...

and a happy new year!!
HEJSAN ALLESAMMANS OCH GOD JUL!! Just nu är jag superduper glaaad att julen äntligen är här. det blir mycket firande för mig idag med familjen så jag kommer förmodligen inte blogga nått mer för idag. Kanske på kvällen, vi får se bara :) Det finns mycket godis att frossa i sig idag, och då menar jag MYCKET. Varför det blev så mycket godis är för detta: igår så köpte min mamma MASSOR med godis. en aladdin- och paradisaks, julskum och mycket mer. Sen senare på dagen när min styvpappa kom hem från jobbet så hade han med sig en full kasse med godis, och mest chockladaksar. Han trodde att det inte fanns nån godis hemma, så då köpte han en massa på vägen hem. Han skylde på att mamma borde ha sagt åt han i förväg, haha :P så nu är vårat skafferi fullt med godis. kommer säkert kräkas ikväll XD
men nu ska jag dra och hjälpa min mamma med julmaten, så vi ses kanske senare ikväll eller imorrn. Kommer med bilder då från min jul.
Ses senare och som jag sa förut-HA EN RIKTIGT GOD JUL!!

Jullov nu!

Morning my dear readers! Hoppas ni har det bra allihopa. Är ju jullov nu. Förlåt också för dålig uppdatering, men jag är helt besatt av att spela eden eternal som jag rekommenderar er läsare att spela. helt gratis onlinespel att ladda ner och skadar inte datorn(alltså virus och sånt). Här är ett par bilder/screenshots från när jag spelade med min kompis manuel!
Bilden är kopierad från facebook. kunde inte hitta nått annat sätt att få tag på den, hihi :P

Ska dra och julhandla nu, ses senare :)

beautytippi-Vaselin

hejhej! Tänkte komma med ett tips som har med vaselin att göra. Visst vet vi alla att vaselin är för att göra läpparna och huden mjuk, men även för lite annat. Det kan även göra dina ögonfransar fylliga/tjockare och längre.
Du gör bara så här:
Precis innan du går och lägger dig så ska du ta lite vaselin på nått finger. sedan värmer du upp det genom att värma upp det mellan fingrarna och sedan så applicerar du det på dina ögonlock, sedan drar du genom dina ögonfransar, som mascara. Överflödigt applicerar du på dina ögonbryn om det behövs. alltså om du också har korta och tunna ögonbrynstrån.
Gör detta varje kväll och du kommer få fylligare fransar på några dagar och längre på nån vecka. Jag lovar, det funkar varje gång. Jag har gett tipset till massa personer(kompisar o sånt)och var enda har blivit jättenöjd med sitt resultat. Om du inte har vaselin hemma, så kan du bara gå och köpa det i typ vilken butik som helst. Tex coop, willys, h&m, apoteket, ja lite vars som helst. Kostar minst 15-16 kr i tub eller burk.

Lycka till mina vänner så ses vi senare :)





Fjärde advent

Hej på er! Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag håller på att ladda ner eden eternal just nu. Tar typ 100 år för mig att ladda ner det, men jag får hoppas att det är värt all väntan. Om en stund ska jag också baka ett pepparkakshus med familjen, ska bli riktigt roligt :D
Fjärde advent idag också, så det är alltså bara 6 dagar kvar till Jul(om man inte gills med den här dagen), jippi!
Ha en fortsatt trevlig dag så ses vi snart allihopa
Har inte tagit bilden själv, bara så ni vet :)
Update: Nu, äntligen. Eden eternal har laddats ner nu på min dator(eller hur man nu säger, hehe)Yeeeyy!!

köpt julklappar

Hej på er! Varit och köpt julklappar till familj och sånt. Gick omkring i 2 timmar, och då menar jag verkligen gå, satt alltså aldrig dom där 2 timmarna. Så nu är jag astrött i benen efter det, men det var allt värt det för jag hittade jättebra klappar som tur va då. Tyvär kan jag inte visa det här på bloggen för att ibland brukar min mamma och några vänner läsa min blogg och om dom får veta va dom ska få så blir det ju inte lika spännande när dom får julklapparna. Då vet dom ju va dom ska få. Men här kommer ett par saker som jag köpte till mig själv :)

Satt upp julgranen

Nu har jag, mina syskon och min mamma satt upp granen här hemma. Den är väldigt fin tycker jag, mycket dekorerad, nästan för dekorerad. Aja, här är granen
Här är då vi inte hade hunnit satt upp allt.




Nu kanske ni läsare undrar varför vi har hängt choklad i våran julgran. Jo, det är för att min mamma kommer ju från Ungern och i Ungern är en julgran ingenting utan choklad hängades i den. och det ska vara just chokladen från tilli(ett ungernsk märke). Min gammelmormor brukar skicka tillichokladen hem till mig varje år några dagar innan jul för att vi också ska få den där lilla ungernska julkänslan i hemmet hihi :) Chokladen är väldigt god och om du nån gång åker till Ungern, rekommenderar jag dig att köpa tillichoklad där.
'

Bilder då vi var nästan klara




En av dom sötaste bilderna jag har tagit på min lillasyster. Oh, shes so cute!!

Tog en sån här....jag-vet-inte-vad-dom-kallas-för-stunden-bild(lol). Blev snygg på nått sätt faktiskt :)


Bilder då vi var helt klar :D





Övriga bilder





Ses snart sötisar och god jul


No!! No rain!!

Hej på er! Internet hemma hos mig har krånglat...igen, så det är därför jag inte bloggade igår. Men nu är internet tillbaka och man får hoppas att det inte kommer dampa igen :)
Vet ni nått tragiskt som hänt här i umeå? Det har börjat regna och nästan all snö som har kommit har försvunnit. Jättehalt på vägarna också. Och jag som trodde att det skulle bli en vit vinter, inte en grön vinter.Nej nej, en sån vinter tållererar jag inte. Dessutom så vart mina kläder dyngsura på vägen hem från skolan för att det började spöregna, buuhuu.
Hoppas regnet förvandlas till snö inom en kort tid, och innan jul. Får väll göra snödansen, haha :P
Hur är vädret hos er läsare då?


Goodnight my homies

Tänkte avsluta dagen med denna låt som passar in till rubriken ganska bra, och nu när man snart ska sova så :)
Sweet dreams

Lmfao!! :P

Hittade den här videon för nån minut sen och jag var bara tvungen att dela med den till er bloggläsare. Hope u like it, hahaha :P

Sankta Lucia :D

Idag dag är det Lucia och...ja, inte så mycket mer. Var luciatåg på skolan, men jag fick inga bilder pga att jag glömde mobban hemma. Typiskt det. Aja, fick iallafall ett par bilder av luciatåget här hemma-av porslin, haha :P och lite till :)
Inte dom nästa bilderna, lite randomtagna och så, men dom är nog iallfall inte sämst i hela världen *överreagerar*. Lovar att det ska bli bättre bilder nästa gång.
Ses snart

Want this for x-mas

Detta är vad jag vill ha till juklapp :)

Random pictures!

Tog några randombilder för nån minut sen, alltså dessa :P
Oh dear dear! how dear you!

So much snow :D

Är så himla glad att det har snöat som sjutton dom senaste dagarna. I förgår fick jag tom nog på att det snöa, men inte på snön, lol :P
Här är iallafall ett par bilder på när jag var ute och fota.
Tog bort lite snö från mammas bil. Var täckt av 40 cm djup snö ju, haha :P
Hittade min stroebroshas gamla och trasiga moped under snön
'
Ha en fortsatt trevlig dag

Tredje advent

Hej mina vänner! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit helt besatt av att förbättra min japanska. Ok, skyller ifrån mig för nått sånt. shhii!! Sumimase!
Iallafall, idag är det ju den tredje advent. Inte långt kvar till jul, bara en vecka :D jippi!! Taggad, taggad :P
Var även sista danslektionen på min dans för denna tremin, men kommer va med på samma dans nästa termin.
Kommer snart med lite mer information som har hänt här uppe i Umeå
See ya guys

Mot droskan

Hello Homies! Ska dra mot droskan snart och hoppas, att ha riktigt kul. Kommer hem nånstans vid 8 eller 9  tror jag. Ses iallafall

Asså, eeee....ja!

Här kommer dagens låt som är....ja, helt f***ed up!! Första gången jag hörde den skrattade jag genom hela. Dessutom, tro inte att han säger "oh, oh yeah" i början, utan han säger "oh, my head, need some water" fast på koreanska då :) säger bara så ni inte misstolkar det så mycket, hehe :P
Säg mig läsare! Har ni hört nån sjukare låt??

Taggad för imorrn

Hej på er alla sötisar! Hoppas ni har det bra just nu, inte stressad och så. hehe, aja. Håller på att öva för min svenska redovisning imorrn om min deckarbok, djävulens märke(pratat om den förut). Tycker det går väldigt bra och är väldigt säker också på att det kommer gå bra imorrn. Efter skolan 18:00 blir det även droskan med klassen, ska bli jätteroligt.
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll



Varför??

Varför ska mobbing behöva existera?



riktigt missnöjd

Hej läsare! Hoppas ni mår bra! Jag mår helt OK, är bara lite missnöjd med lockarna från denna frisyr. Det vart typ inga lockar alls, bara ett par på mina toppar. Verkligen missnöjd. Ville ha gulliga och synliga locka, men det vart bara helt vanlig lockar som inte precis vart så interssanta. Här har ni resultatet iallafall. Får vell prova på en metod jag har gjort förut.
Ses allihopa

Blev ett par snabbbilder på frisyren och även dagens outfit. Was in a hurry, u know!



Lockar?

Hellaj!! Sitter just nu och lyssnar på musik och har nog den konstigatse frisyren jag nånsin haft på mitt huvud, fast det är inte meningen att den ska va snygg precis, om man inte tycker det. Iallafall, denna frisyr jag har på huvudet är meningen att ge vakcra lockar. Den måste va i en ganska lång tid, men ska helst sova i den då :)
Får se resultatet imorrn *småtaggad*
Haha, ser inte ut som mig bakfrån :P

vilken skam

Hej på er! Här sitter jag i mitt rum lite småsur över en sak jag fick höra för inte länge sen. Det är så att G-dragon, alltså han jag vart fan till för nån dag sen, har gjort nått som är....ja, en skam för mig. På en kontsär när han sjöng låten breath gav han scenen liten extra upphettning som då är tilllåtet och ivanligt, men detta var för mycket upphettning, hehe. medans han sjöng då kom det upp en säng från ingenstans på scen och kändisen Aimee Lucas och la sig då på sängen. G-dragon gick till sängen och...ja, enligt dom koreanska nyheterna, hade han "sex" framför tusentals åskådare och många av dom var mindreåriga. Han hade inte sex med henne precis, utan han gjorde en dry-humper på henne. I början var det inget, men sen så gick han helt totalt över gränsen. Jag menar, det var ju åskådare där som var under 12 år ju. Att han inte tänkte sig för! Han blev dömd till fängelset efter detta. Det är ju väldigt överdrivet tycker jag, 110% överdrivet. Det ända han hade förtjänat är en böter eller nått.
Detta hände förra året och jag upptäckte det nu, men ändå. Ni flesta som har varit fan till G-dragon en längre tid vet kankske redan om det här. Här är videon på den skamfulla konserten.


'

hemma från dansen :)

hej på er! Har varit sjukt dålig uppdatering dom senaste dagarna. I en period då jag inte bloggar så mycket, inte lust eller för att jag bara inte har nått att blogga om. Dom tiderna min blogg är tåkig helt eneklt. Just nu sitter jag bara och äter efter att ha kommit hem från dansen. Var inte med idag pga av värk i min fot, titta bara på. vill ju inte missa nått. En till sak, det har spöregnat dom senaste dagarna här i Umeå. Ingen snö alls, känns mer som det är fortfarande höst.
Tänkte med dagens outfit senare idag också, var länge sen jag hade ett par färska bilder på mig :)
See ya friends

Wanna go shop at Gmarket?

Blev fan till denna brännheta sötis alldeles nyss. Hittade upp honom för typ 10 min sen, haha :P Snabba beslut
Visst är han snygg?


Snö på bloggen!

Nu har jag äntligen löst det! Jag har äntligen fått till det! Nu är det äntligen snö i bloggen som jag har haft stora problem med. Det var det som gjorde att bloggen såg lite konstig ut förut, asså då headen var på väntser sida och
Inläggen lååångt åt höger. Jag vart småorolig att det skulle hända då jag gjorde i ordning snöflingorna, men det gick ju ändå bra :) Snön syns inte så bra pga av att typ hälften av miin blogg är vit som snön själv, men man ser ju ändå snön ganska bra på headern.
Hoppas ni gillar det så ses vi senare allihopa

P.S: Kommer nog göra lite mer förändringar på bloggen, tex att göra runda hörn :) Jag tror jag är på väg in i en sån där liten period då jag är "bloggdesign-galen", haha :P

I just want us to be friends, okay?


1 december, och ingen snö!!

Hej på er! Sitter i skolan och väntar på att första lektionen att börja, som började för typ 4 min sen, haha :P
Tänkte komma med dagens diss och dagens hiss vet jag inte riktigt än, men det kommer väll upp nått. Dagens diss är ett det är 1 dec och snön är ännu inte här. Visst har det snöat, men sen typ 30 minuter senare så har det smält bort. Det är seriöst irriterande. Det påminner mig om den Julen för några år sen då det var bara lite snö, för det mesta var det gräs och is. Var den sämsta Julen ever. Denna får inte bli lika hemsk eller värre :( Kan inte leva utan snö på Julen. Aja, det löser sig nog, om man tänker positivt :D
Ha en underbar dag allihopa, så ses vi sen :)

Hur ser det ut hos er läsare då? snö?

RSS 2.0