.............

Hej alle sammans! Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har bestämt att jag inte ska klä ut mig. Orsaken är för att jag inte orkar och tycker det är helt onödigt. Föresten, min mamma hade bestämt att hon skulle köpa en ny TV till vardagsrummet. Inte nått speciellt för er läsare att veta, men det är bara så att när vi var och kolla på expert på Tv-apparater så stog det det en stor Tv där inne med 3D effekt. Jag har aldrig sett på en Tv med 3D, men när jag satte på mig 3D-glasögonen(som man fick testa då)vart jag så farcinerad. Jag vart besatt av Tv:n och när mamma ropade på mig så tog det aslångt tid innan jag kom, haha. Men aja, vi ska nog skaffa en sån så det blir kul, hihi.
Hoppas ni har en fortsatt trevilg kväll, så ses vi senare.
Pusspuss
P.s: Pga att jag inte har bloggat på hela dagen är för att jag har blivit helt besatt av The sims 3....igen och också.
Randombild jag hittade. har bildbrist


Äntligen höstlov!!

Nu är det äntligen höstloov, yeey. Jag är ju jädra glad. Blir ju "halloween" imorrn. Igentligen är det på måndag, men jag tycker halloween inte är nått man behöver bry sig över när, var och hur man firar.
Nu ska jag gå och spela lite sims3. Var massa, massa månader sen jag spelade det, så det ska nog bli roligt :)
Ses senare...om jag inte fastnar i sims, haha :P

Förvirrand dag

Hej alla bloggisläsisare, haha!! Denna dag är så förvirrande för mig. Jag trodde att vi började 9.15 idag(som vanligt), men nej, vi började 8.20 som jag i sista sekunden kom på. Så jag vart en timme sen :(
update: Nu kom jag just på att jag glömde min a gympakläder hemma, buuhuu. Asså, kan denna dag bli mer förvirrande. Och jag som trodde att denna dag skulle bli lyckad för att det var sista skoldagen.
Aja, men jag hoppas ni läsare får en lyckad dag iallafall.
See ya later beautys


Snart höstlov

Hej allihopa! Det har varit dålöigt med uppdatering...igen, men dt händer ofta att jag glömmer bort att blogga, inte orkar eller inte ha tid. Nu är det ju snart höstlov och då är det slut med en massa läxor och jobb, yeey. Men så är det ju också snart Halloween. Jag har lite svårt att veta va jag ska klä ut mig till, men jag hade tänkt någon av dessa här nedanför.
Va ska ni läsare klä ut er till??

Det här är den som jag verkligen tänkte på. Jag vet hur man gör sminket, men var ska jag hitta kläderna(den är inspererad från filmen/spelet silent hill)?
Nästa är mer söt än läskig, lolita docka.
Jag vet inte ens om jag vill eller har möjlighet att klä ut mig till nått, men jag får se hur det blir med det :)
See ya later

Autumn and frost

Här är lite höst o frost-bilder jag har tagit. Dom som jag tyckte vart bäst var rosorna täckta va frost. Jag har faktsitk alrdig sett rosor täcka av forst, så jag vart väldigt fascinerad och tog flera bilder av dom.
Bilder då all forst hade smält bort.
Hope u liked them, See ya

Filmdags

Hej läsare! Hoppas ni har haft en bra dag. Asså jag frågar alltid nått sånt. "hur mår ni?", "Hoppas ni har haft en bra dag.", "Hoppas ni har sovit gott" osv osv. Men det är ju ändå snällt att man frågar/säger det. Aja, men nu så hade jag tänkt att se på film, Love hina. Det är inte precis nån film, men en serie. Jätterolig och orkar inte berätta om den, hehe :P
Ses senare och ha en fortsatt trevlig kväll
¨

LÄNGTAR TILL JUL

Hej inte så mycket senare! Jag måste bara berätta att jag längtar som sjutton till jul. Jag känner en enorm julkänsla inom mig och vill bara skrika "JAG LÄNGTAR TILL JUUUL". Paketen, maten(jesus födelsedag)och en massa annat. Det har inte ens blivit halloween ännu, men snart.
Aja, det finns inget jag kan göra åt det än att vänta.
Här är ett par bilder från förra året :)
Snön i bakrunden, inte himlen, haha!
See ya later

Tacos yesterday

Godmorgon solstrålar! Sovit gott?? Igår så åt jag tacos med familjen fast vi istället för att vi hade kött så hade vi kyckling till tortillan och sånt. Var minst lika gott med kyckling och åt sjukt mycket. Efter tacosen tog jag också en glass. Var proppmätt efter och trodde att min mage skulle sprängas, haha :P
Idag så ska familljen iväg till holmsundbadet, men jag vill inte följa med. Inte för att jag är rädd för att visa upp mig med bara badkläder framför en massa främlingar eller så, jag orkar bara inte. Jag får vell chilla hemma och kanske va med en kompis om jag blir uttråkad, man vill ju inte sitta hemma hela dagen.
Dessutom så fick jag foton på mig av min lärare från fotograferingen. Flesta i min klass tyckte att jag lyste upp. hmm...tycker ni läsare det?

Hur jag sminkar mig vardagligen!!

Morning morning friends! Hoppas ni har sovit gott. Nu har det inte varit nått bloggande i ett par dagar...igen, men det är pga alla hemska läxor som man får hela tiden och idag ska vi ha kemiprov. Även om jag har tränat hur mycket som helst så känns det som jag kommer faila helt totalt på provet. Sen så ska vi ha geografi-förhör. *Puuuusttt* Tur att det är fredag, sista skoldagen för veckan. yeey.
Nu när jag har tid för jag börjar inte förnst 9.15 så det är ju lite mer än en timme kvar, så tänkte jag att jag äntligen kunde visa er hur jag sminkar mig :) So, heer it goes!!
Först så börjar med att göra asen, förstås. Foundation, täckstift om jag behöver och bronzpuder. Jag brukar inte anvädna nån mycket bronzpuder, för jag vill ju inte se ut som apelsin, haha. Brukar skaka av dey mesta från borsten.
Sen så kommer nått som jag tror inte alla gör när dom sminkar sig: Att "koncentrera" ansiktet, highlight och sånt. Jag ritar med en vit kajalpenna på min näsa, ögenbrynsben, innre hörnenpå mina ögen, ovanför mina ögonbryn och på min överläpp. Det är highlighten som gör så att jag ser piggare ut och ger lyster till ansiktet. Sen så sätter jag brun ögonskugga på sidorna på min näsa, som ni kan se på bilden. Det är för att den ska se smalare ut(Nu låter det som att jag inte tycker om den näsa jag har, men jag är stolt för den, haha). Sen så bländer jag bara ut alla dess linijer med mina fingrar
Sen så färgar jag mina ögonbryn med en brun kajalpenna, men inte för mycket.
Därefter kommer eyelinern. Jag burkar har lite olika former på min eyeliner, men det här är den vanligatse.
'
Nu-böja ögonfransar och mascara. Jag böjer mina fransar riktigt ordentligt och jag använder aldrig tjocka lager med mascara. Jag drar mascaraborsten högst 3 ggr genom mina fransar. Först använder jag den lila som ni ser här nedanför på bilden. Den ger den där lilla lösögonfrans-effekten. Där efter kommer den svarta, min favo. Den gör så att det ser ut som att jag har fler fransar än vad jag igentligen har.
Chubby bunny curling lashes, hihi :P
Sedan avslutar jag med rosa rouge på mina kinder och läppbalsam och ni vet vell alla hur man applicerar läppbalsam, så det behöver jag inte berätta hur man gör eller visa på bild.¨
(bilden togs innan eyelinern och mascaran, men ibland går jag bara så här till skolan)

Best ever

Jag kan seriöst inte sluta skratta! hahahahahaaaa :P

Ny parfym

Hejhej! Regnade idag efter skolan+att jag missade bussen och+att jag sedan fick stå där i typ 20 min i regnet på nästa buss. Om man inte inkluderar det så har dagen varit riktigt härlig :)
Idag när jag kom hem så fick jag en parfym av mamma, DATE. Den luktar som citrus och jag älskar verkligen den sortens lukt. Om du ä en som läser detta inlägg och älskar citrusdofter, så rekommenderar jag STARKT denna parfym. Jag blev kär i den vid första...luktkastet, haha :P
Men nu måste jag göra läxor, ååh, drygt. Men jag blir orolig om jag inte får dom gjorda, så för att slippa den känslan så gör jag dom så fort som möjligt.
Well, see ya later
P.s: Kommer visa hur jag sminkar mig sen ikväll, promise

BAD UPDATE :(

hejsan alla underbara bloggläslusar, haha! Förlåt för att det har varit så dålig uppdatering dom senaste dagarna, men det är för att jag inte haft nånting att blogga om och igår så hade jag hur mycket läxkor som helst. Men idag så ska det bli en lyckad bloggdag. Tänkte också att visa hur jag sminkar mig efter skolan...med bilder. Jag har fortfarande lit problem med att ladda upp en video, men jag har kommir ett par steg närmare. YEEY!!
Aja, men nu ska jag dra till mina vänner.
See ya later bunnies

Gammal bild på Sarafina. Min lilla sötis <3

the song of the day! :D


FRIDAY!! :D

Godmorgon läsare!! Nu är det äntligen fredag och idag ska jag Geografiprov, ooo, önska mig lycka till :D
Jag känner att jag håller på att bli förkyld, lite snuvig och kraslig :( ååh, hatar att vara förkyld.
Nu måste jag dra iväg till bussen, så vi ses alla senare
ByeBye

Gott om tid :)

Morning morning friends! Sitter här vid min dator och har all tid i världen. Det är så att när jag vaknade idag så såg jag på min väckarklocka och klockan var 6.45(brukar vakna vanligen 6.20)så då var jag tvungen att stressa lite. Men efter jag hade gjort klart allting i stress, så upptäckte jag att köksklockan var bara 6.55. Då tänkte jag"så fort kan intejag ha gjort klart allt och särsklit inte sminkningen. Då kolla jag på min väckarklocka och den var 7.25. Jag kolla på alla andra klockor i huset och dom var smma som köksklockan. Min väcklarklocka gick en HEL HALVTIMMA FEL! Jag blev adförbannad, men samtidigt glad, för då hade jag ju all tid i världen, hehe :P
Aja, men ha en trevlig dag, så ses vi alla senare
Två snabba bilder på min facelook idag. Har inte tid med bra bildkvalité :P

dålig dag+dagens låt

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen, men jag har haft så mycket läxor idag. Kemi, komma fram i matten och matteprov, franskan, åååh. Aja, nu är dom sakerna bortstökade, yeey. Denna dag har varit...ganska så bra dålig. För det första så försov jag mig på morgonen, hann knappt äta nått till frukost, men som tur så hade vi hk idag, så då vart mitt "matproblem" bortglömt, hihi. Till lunch vart det risgrynsgröt som jag hatar. Eller hata är ett ganska starkt ord, så man kan vell säga att jag verkligen, verklien, verkligen inte gillar det. Tog inget annat än lite broccoli och morot :( När jag kom hem fick jag reda på att det skulle bli risgrynsgröt till middag också. Jag tordde jag skulle dö alltså, haha, men jag tog ändå lite för jag kan ju inte gå runt och svälta hela dagen.
Här kommer föresten dagens låt!
See ya later

Dagens låt


Dagens låt


Svar på frågor :D

Hej inte så mycket senare, haha! Nu tänkte jag svara på frågorna jag har fått på mitt frågestund-inlägg.
Here they are!
Har du nån pojkvän?
Svar: Nej, men jag har förstås haft. Men det är ju soft att vara singel, ibland <3 :)
Vilken skola går du på?
Svar: Hagaskolan
En liten del av skolan
Hur lång är du?
Svar: Jag är 1.56 cm

Vad vill du bli då du blir äldre? :)
Eller vad vill du jobba med ^^
Svar: Jag vill bli inderningsarkitekt. Varför jag vill bli det är för att jag ÄÄÄLSKAAAR att inreda. Hoppas jag bli känd, hihi :3
Hur sminkar du dig vardagligen? :)
Svar: Det skulle jag jättegärna kunna, men jag har problem med att ladda upp videor på min dator, men det ska fixas :) Annars kan jag göra visa det med bilder, funkar nog lika bra
Är du född i Sverige eller från nått annat land?
Jag är född i Sverige, men är 25% norks och 50% ungersk.
Dina favoritbloggar?
Svar: http://fokis.se/http://werun.nyheter24.se/isabelles/http://mickizmood.blogg.se/ och http://sweetlifestyle.blogg.se/
Sen läser jag ett par till, men dom är vell normalnivå :)

Har du nån sjukdom?? :OO
Svar: Hehe, nej då, men jar har en liten bit i min högra njure som har gått av. Fast det är ju ingen sjukdom, säger bara :P
Såpph, det var alla frågor för denna gång. Kommer en ny frågestund nån annan gång, kanske redan nästan vecka
See ya later


Praodag!

Hej alla söta bloggisläsare! Haft en bra dag? Idag så har jag haft "prao". Eller ja, igentligen har vi 8:or prao vecka 13, nästa år, men det var en prao som går till så här: varje dag enda fram till nästa fredag har 2 elever praodag på förskolan/6års och sedan på matsalen, prao på skolan liksom, hehe :P. Iallafall, först var jag och Sandra på förskolan då. Vi gjorde inte så mycket än att leka med barnen ute o inne, hjälpa dom med att knyta skor och ta på sig ytterkläder osv. Sen var det matsalen och det var seriöst hemskt. Vi stog i 2,5 timme och diskediska. Nått som ändå var soft med denna dag var att vi sedan fick en glass och slutade 12.30 istället för 15.15. Dessutom så slapp jag kemi- och Olprovet, yeey.
Men nu babblar jag igen, guu, haha :P
See ya later/Jossan! <3
Bildbrist, fortfarande :/

Dagens låt

Cuz i'm all about him him him him him, and he's all about me me me me me, and we don't give a dang dang dang dang dang about nobody e-e-e. Åhh, det har fastnat i mitt huvud. hehe, enjoy and get it stuck in your head to :P

Hemma från skolan

Hejhej allihopa! Nu är jag tillbaka från skolan, eller ja, för ungefär 40 min sen, hehe! Filmen jag och klassen såg var då "jag saknar dig", och den var mycket, mycket bättre än jag trodde. Den var väldigt sorlig, men jag grät inte, var nära. Sedan efter filmen var det hade vi en onödig mattelektion(jag sa på förra inlägget att vi skulle ha svenska, men det var ett misstag). Våran mattelärare pratade om area som vi redan har gjort en gång förut, men det var vell för dom som inte förstod eller inte var där då vi pratade om det.
Guu, nu håller jag på att storbabbla igen.
Well, see ya later

Skola...lyxdag :D

Morning morning blogreaders! Hoppas ni alla har sovit gott. Idag börjar jag 9 och första lektionen är....bio!! :D Hela klassen ska se på "jag saknar dig"som nog ni alla känner till. Ganska taggad! Efter bion är det svenska för denna film har med svenskan att göra. Efter svenskan är det lunch sedan slutar vi. Lyx dag ändå.
Men nu måste jag göra klart dom sista grejerna till skolan
See ya later
Har bildbrist just nu, så här kommer 2 gamla bilder på mig :)

Skönhetstips

Gokväll alla utmattade(tror jag)läsare! Imorrn börjar skolan igen, så va jag håller på med är packar väskan till imorrn. Jag sa ju på mitt förra inlägg att jag skulle komma med ett skönhetstips. Här är det. Vill du förebygga porer? Då har jag 3 superbra tips:)
Den bästa altenativet är att använda en exfolierande ansiktstvätt som tex salicylsyra, men använd den högst varannan dag för om du använder den för ofta så kan du torka ut på huden. Den jag rekommenderar är Aco acnelösning.
1-2 i veckan kan du använda en ansiktspeeling för att ta bort död hy. Det som är bra att man får bort död hy är för att den täpper igen porerna som gör dom fler och större.
Om du dill täcka för grova porer så använd löspuder för de täcker allra, allra bäst.
See ya later

Dagens låt!

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra. Jag har inte bloggat nått idag och orsaken är för att jag inte haft så mycket tid och även inte orkat. Här kommer iallafall dagens låt och lite senare idag tänkte jag också komma med ett skönhetstips :)
Blir det första skönhetstipset på denna blogg. Aja, det är ju inget epic precis :P
See ya later

Godmorgon

Morning morning friends! Hoppas ni alla har sovit gott. Idag ska jag va med min bästis Louise. Vi har sagt typ millions of times att vi ska vara med varran, men sen så blir det ingenting. *puustt*, men nu idag så måste vi vara med varran och om hon inte har tid, så kommer jag typ dampa loss, haha
Aja, men nu glömmer vi det, det är min göra inte eran...direkt :P
Just gör jag mig i ordning till ljudet av dessa låtar.
'
Jag rekommenderar starkt dessa låtar, dom gör mig alltid så glad :)

Dagens låt!

Den här låten är bara bäst!! Den gör mig alltid så glad :)

Steve jobs-död!

Steve Jobs-skaparen av Apples-alltså, iphone, imac, ipod, macbook osv-dog igår natt. Jag har inte haft någon appleteknikpryl förut, men jag vet allt att dom äger och jag önskar mig en iphone 2 till julklapp, ooo, längtar. Orsaken till att Steve Jobs dog var av hans kämpande med sin bukspottkörtelcancer i 7 år och till slut, så klarade hans kropp inte mer av den cancersjukdomen. Han har alltid varit en stor framgång och han dog nog som en legend, typ, hehe. Må du vila i frid Steve, gud välsignar dig :)
See ya later my sweet mates

The human centipede

Hej alla söta läsare! Hoppas ni mår bra, för jag gör inte det. Det känns som att jag kommer spy snart! Det är pga den djävulskt äckliga och sjuka filmen the human centipede. Jag har inte sett hela, men jag har sett trailern och klipp av den. Jag hade tänkt att äta, men guu va jag tappade aptiten, eeow!! Om ni inte har hörtalas som filmen the human centipede, så handlar det om en galen tysk man som tänker sig att man kan göra en tusenfoting av tre människor. Lite svårt och äckligt att förklara, men ni förstår nog bättre om ni kollar här nere på bilderna. Om nån av er hade tänkt att köpa eller hyra den, gör inte det. Ditt liv kommer bara förstöras av den!
See ya later

Random spel

hej allihopa! Jag såg en video på utube idag som var med nått spel av nått slag...lite svårt att förklara, men ni förstår säkert när ni ser videon. Ni kan spela spelet här http://www.atom.com/fun_games/animator_vs_animation_game/
See ya later
P.s: Kunde också passa på att komma med dagens låt, hihi

Matteprov!

Har inte så mycket att säga innan MATTEPROVET!! AAAA!! Jag tror det kommer gå sådär, men vi får se.
Önska mig lycka till, see ya/Jossan! <3

 


Kanelbulledagen!

Hej allihopa! Hoppas eran dag har varit toppen! Idag är det ju kanelbulle dagen och då är det ju förstås man frossar i sig massa kanelbullar. Min mamma, lillasyster, lillebror och jag gjorde bullarna och deom vart jättegoda. Jag åt typ 5-6 st, hehe. Förseten, så hade jag tänkt att visa dagens outfit, men min dator håller på att dampa, så jag kommer med gårdagens outfit istället :)
See ya later
Awww, lilla sarafina vart med! :)

Varit hos frissan=inte helt nöjd :(

Gokväll alla kära läsare! Jag kom hem från frissan för ett bra tag sen, men det var inte möjligt att jag kunde blogga för att min mamma hade tagit min dator pga av bråk som är privat. Iallafall, innan jag gick till frissan så gick jag och köpte ett par örhängen på Ur&Penn och sedan vart det frissan. Frisören började 15.30 och vart klar 18.30, så ja...långt tid tog det, hehe. Nått som jag inte blev nöjd blev var att jag inte fick klippa till den längd jag ville pga mamma. Hon sa innan att jag kunde få göra det, men så när vi kommer in så ba"nej, du får inte, jag bestämmer längden. Nästa gång". Det har varit många "nästa gång" nu, typ 3-4 ggr. Dessutom så gjorde frisören så att mina guldslingor blev synligare(alltså slingade håret), men dom vart inte så mycket synligare som jag hade trott. Det som vart bra är att det blev en jättefin form på håret, det blev mjukt som sammet och jag fick åtminstone klippa det 10 cm. Just det, min lillasyster tog också hål i öronen idag. Hon var så modig så, inte ett ända ljud från henne, hon ryckte bara till lite. Hon är ju bara 5, waow girl, hehe.
Men oj, vad jag snackar/skriver på här, Nu räcket det nog.
Well, see ya later mates
Örhängena jag köpte
The brave girl, hihi :D
Min hår klippning!

Nu gäller det!!

godmorgon mina pigga(tror jag iallafall, hehe) bloggisläsare! Hoppas ni alla har sovit gott! Är på skolan just nu.
Idag gäller det. Idag så ska jag klippa håret, inte topparna eller så, utan verkligen klippa det. Just nu är mitt hår ca vid armbågen(som ni kan se på ett tidigare inlägg)och jag tänkte klippa upp den till ca slutet av min axel, sen så tänkte jag klippa upp min lugg lite :)
Är så taggad och dessutom så får jag sluta 30 min tidigare, yeeey!
See ya after school

ungefär så här hade jag tänkt att mitt hår skulle se ut, förutom luggen. Jag passar inte i pannlugg.


dagens låt!

Visst är den nått år gammal, men den är fortfarande så awsome! Lyssna på den själv och se.
See ya sweethearts

Äntligen hemma!

Hej alla söta läsare! NU är jag hemma från dansen. Som ni flesta läsare inte vet, så går jag på dans, HipHop newstyle. Det är jättemycket styrka och kondis i dansen, men jag klarar det. Fast idag så gick det inte så bra. För det första så var jag hungrig innan dansen, som då gjorde att jag fick lågt blodtryck, som ledde till lågt energiinnehåll. Det var i slutet som jag nästan ramla, för att jag var så hungrig och svag :( Aja, nu sitter jag iallafall här hemma med mat framför mig, mmm
Så, vi ses snart då. Föresten , va ska ni läsare göra idag?

Godnatt+Lite information om mig.

Detta är det sista inlägget för idag, så godnatt. Men innan jag går och lägger mig, så ska ni få lite information om mig. Visst står det uppe i vänsta hörnet om mig, men jag menar min bakrund, mina personligheter, egenskaper och sånt där.
Ok, here they are:
-Jag älskar "långben-spindlar". Dom är så söta, fast jag kan inte förstå att jag är rädd för spindlar som är typ 3-4 ggr mindre än dom, haha
-Jag älskar Anime, tex jag tycker om animeserien clannad
-Jag älskar min katt Sarafina
-Jag har långt hår, men jag ska klippa det på mån!(här under har ni  också en 100% naturlig josefhina, hihi)
-Jag är hälsosam av mig
-sist, men inte minst: jag är envis som satan.
Nightynighty guys

Lunchtime

Hej! Sitter och äter lunch just nu, broccoligratäng. Broccligratäng är en av mina favoriträtter, smakar så gott och dessutom är ju broccoli min favoritgrönsak. Tänkte komma med dagens låt. Jag kommer inte komma med en låt exakt varenda dag, men så ofta som möjligt.
See ya later

Hej och välkomna till min blogg!

Hej allihopa! Va kul att ni kunde titta in i min nya blogg. Det tog ett tag med headern, bakrunden, osv, men det var allt värt det. Jag är inte till 100% klar, men det ska fixas så snart som möjligt. Hope u like my blog ;)

RSS 2.0